Olympiakos- Fiorentina Konferans Ligi finali şifresiz mi? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Olympiakos- Fiorentina Konferans Ligi finali şifresiz mi? Maç saat kaçta, hangi kanalda?
Konferans Ligi'nde kupa bu gece sahibini bulacak. Atina'da, inşaatı yeni biten Aya Sofia Stadı'nda oynanacak maç saat 22.00'de başlayacak.

Konferans Ligi'nde final bu akşam Atina'nın Aya Sofia Stadı'nda oynanacak. Olympiakos ile Fiorentina'yı karşı karşıya getirecek müsabaka saat 22.00'de başlayacak ve TV8'den naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi Artur Soares Dias yönetirken yardımcılıklarını ise Paulo Soares ve Redro Ribeiro yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Glenn Nyberg olacak. VAR koltuğunda Tiago Martins, AVAR'da Christian Dingert görev alacak.

Fiorentina finale nasıl geldi?

Konferans Ligi finalistlerinden Fiorentina bu sezon Avrupa’da gösterdiği performansla dikkat çekti. F Grubu’nda mücadele eden İtalyan ekibi grup aşamasında mağlup olmazken 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Fiorentina kupa yolculuğunda Maccabi Haifa, Viktoria Plzen, Club Brugge gibi takımları eleyerek finale uzandı.

Olympiakos finale nasıl geldi?

Avrupa Ligi’nde sezona başlayan Olympiakos West Ham United, Freiburg gibi takımların ardından grubunu 3. tamamladı ve Konferans Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Yunan ekibi son 16 turunda Maccabi Tel Aviv’e ilk maçta 4-1 mağlup olurken rövanş mücadelesinde rakibini 6-1 mağlup ederek turu geçti.

Çeyrek finalde temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşan Olympiakos penaltı atışlarının ardından sarı-lacivertlileri eleyerek yarı finalde Aston Villa’nın rakibi oldu.

Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Aston Villa’yı toplamda 6-2 geçen Olympiakos finale yükseldi.

Takımların muhtemel 11'.leri

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Iborra, Hezze, Fortounis, Chiquinho, Podence, El Kaabi.

Fiorentina: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Quarta, Biraghi, Bonaventura, Mandragora, Gonzalez, Beltran, Kouame, Belotti.