"Oosterwolde'nin Napoli'ye gitmesi için 3 neden"

"Oosterwolde'nin Napoli'ye gitmesi için 3 neden"
Fenerbahçe'nin Hollandalı defans oyuncusu Oosterwolde'nin Napoli'den transfer teklifi aldığı yönündeki iddialara ilişkin menajerinden yanıt geldi.Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'ye İtalya Serie A takımı Napoli'nin...
Fenerbahçe'nin Hollandalı defans oyuncusu Oosterwolde'nin Napoli'den transfer teklifi aldığı yönündeki iddialara ilişkin menajerinden yanıt geldi.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'ye İtalya Serie A takımı Napoli'nin talip olduğu iddia edildi. Oosterwolde'nin menajeri Jose Blakborn, Hollandalı futolcuyla ilgili transfer iddialarına yanıt verdi.

"Modern bir defans oyuncusu"

Radyo CRC'ye konuşan Blakborn, 22 yaşındaki futbolcunun daha önce de İtalya'da forma giydiğini hatırlatarak, "Jayden Oosterwolde, Parma'da da oynamış modern bir defans oyuncusu. Fiziksel olarak son derece güçlü ve çok hızlı. Sol bek olarak harika bir hücum eğilimine sahip olarak oynadı, şimdi dörtlü defansın ortasında da oynuyor. Hırsı, gücü ve kalitesi var" diye konuştu.

"Napoli ile Jayden için görüşmedik"

Jose Blakborn, "Napoli ile görüştünüz mü?" sorusunu ise "Hayır, şu ana kadar Napoli ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Napoli'nin Jayden'la ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum. Ama eğer teklif gelirse bu benim için de Jayden için de ilginç olur. Gelecekte Fenerbahçe'nin de onu satmak isteyeceğini düşünüyorum ama şu anda varsayım üzerine konuşuyoruz" sözleriyle yanıtladı.

"Oosterwolde 3 nedenle Napoli'de oynamak ister"

Oosterwolde'nin en az 3 nedenden dolayı Napoli'de oynamak istediğini belirten menajer, "İlk olarak İtalya'yı tanıyor. Parma'da oynadığında İtalya'yı çok sevdi ve buraya geri dönecektir. Sonra Napoli'nin harika bir kulüp olduğuna inanıyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri olarak Napoli gibi bir yerde kendisini iyi tanımlayabilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok." ifadelerini kullandı.

"Milan'ın özel bir ilgisi yok"

Blakborn, "Milan ile ilginiz var mı" sorusuna ise "Evet çünkü Milan'da birçok oyuncuya yardımcı oluyorum. Milan da Oosterwolde'yi tanıyor ve benim oyuncum olduğunu biliyor. Ama Milan'ın kendisine özel bir ilgisi yok. Bu konu hakkında konuşmuyoruz" diyerek yanıt verdi.