Panathianikos evinde yenildi, Fatih Terim yabancı hakeme isyan etti

Panathianikos evinde yenildi, Fatih Terim yabancı hakeme isyan etti
Yunanistan Ligi’nde normal sezonun ardından Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'na geçildi. Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, normal sezonu lider bitiren PAOK’a sahasında 3-2 mağlup oldu.PAOK'a 3 puanı getiren...
Yunanistan Ligi’nde normal sezonun ardından Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'na geçildi. Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, normal sezonu lider bitiren PAOK’a sahasında 3-2 mağlup oldu.

PAOK'a 3 puanı getiren golleri 2. dakikada Kiril Despodov, 37. dakikada Brandon Thomas ve 89. dakikada penaltıdan Stefan Schwab kaydetti.

Panathinaikos'un golleri 37 ve 90+3'ncü dakikada Bernard'dan geldi. Önemli bir galibiyet elde eden PAOK, puanını 63'e yükselterek lider durumda yer aldı. Panathinaikos ise 59 puanda kaldı ve üçüncü sırada yer aldı.

Panathinaikos, evinde AEK'i ağırlayacak. PAOK, evinde Lamia'yı konuk edecek.

"Danimarka'nın en kötü hakemi gelmiş"

Maçtan sonra Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim’in hakemlere yönelik sert tepkisi vardı.

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, PAOK'a 3-2 yenildikleri maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi:

"Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum. Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi.”