Passolig devri kapanıyor! İlk somut adım Trabzonspor'dan geldi, yeni firmayla anlaştı

Passolig devri kapanıyor! İlk somut adım Trabzonspor'dan geldi, yeni firmayla anlaştı
Kulüpler Birliği Vakfı, 10 yıldır Passolig üzerinden devam eden elektronik bilet satış sürecinin gelecek sezon sona ereceğini duyurmuş ve kulüplerim e-bilet organizasyon ve teknik altyapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme yapmalarını...
Kulüpler Birliği Vakfı, 10 yıldır Passolig üzerinden devam eden elektronik bilet satış sürecinin gelecek sezon sona ereceğini duyurmuş ve kulüplerim e-bilet organizasyon ve teknik altyapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme yapmalarını istemişti. Passolig uygulamasının sahibi Aktif Bank ise pandemi dönemini ileri sürerek 2 sene uzatma istemiş, aksi taktirde konusu hukuksal alana taşıyacağının mesajını vermişti.

Kulüpler, Passolig’in tehdidine rağmen alternatif firmalarla görüşmelere başladı. İlk somut adım da Trabzonspor’dan geldi. Günebakış'ın haberine göre, Trabzonspor, stadyum isim sponsoru olan Papara ile elektronik bilet satış organizasyonu için anlaşmaya vardı.

3,5 milyon Euro gelir

Yeni sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma ile Trabzonspor, Papara’dan 3.5 milyon euroluk bir kazanç sağlayacak. Bordo mavili taraftarlar yeni sezonda Papara kartları ile maçlara giriş yapacak.

Stat isim sponsoru da Papara

Trabzonspor, stadyum isim sponsorluğu için sezon başında Papara ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bordo-mavililerin stadının yeni ismi ‘Papara Park’ olurken Karadeniz ekibinini, bu anlaşmadan 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edeceği açıklanmıştı.