Passolig krizinde sürpriz gelişme!

Passolig krizinde sürpriz gelişme!
Futbolda yayın ihalesi uzun bir sürecin ardından çözülürken e-bilet sorununda da sona gelindi. Ajansspor’un haberine göre; Nisan ayında yapılacak e-bilet ihalesi öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından flaş bir karar...
Futbolda yayın ihalesi uzun bir sürecin ardından çözülürken e-bilet sorununda da sona gelindi. Ajansspor’un haberine göre; Nisan ayında yapılacak e-bilet ihalesi öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından flaş bir karar alındı. Aktifbank (Passolig), pandemi döneminde biletli seyircinin maça gelmediğini, bu sebeple kurumlarıyla devam edilmesini talep etmişti. TFF, bu talebi kabul etti.

TFF, Passolig ile 1 yıl daha devam edilmesi yönünde karar aldı. Passolig, 2024/25 sezonunda da e-bilet sağlayıcısı olacak.

Trabzonspor, Papara ile anlaştı

TFF tarafından verilen Passolig ile 1 yıl daha devam etme kararının ardından Trendyol Süper Lig'de mücadele eden kulüplere bu yönde bilgilendirme yapıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ve bazı kulüpler, Passolig uygulaması ile devam edilmesini istemediklerini ve daha yüksek gelir elde edecekleri seçeneklerin değerlendirilmesi gerektiğini TFF’ye iletmişti.

Öte yandan gelecek sezon kulüpler anlaşmalı olduğu firmalarla geliştirilen yerel uygulamalar üzerinden maç bileti satışlarını gerçekleştirebilecek. Günebakış'ın haberine göre Trabzonspor, stadyum isim sponsoru olan Papara ile elektronik bilet satış organizasyonu için anlaşmaya vardı.