PFDK'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza

PFDK'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’ndeki müsabakalarda meydana gelen disiplin ihlalleri nedeniyle MKE Ankaragücü'ne 307 bin lira, Fenerbahçe'ye 122 bin lira ve Galatasaray'a 112 bin lira para...
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’ndeki müsabakalarda meydana gelen disiplin ihlalleri nedeniyle MKE Ankaragücü'ne 307 bin lira, Fenerbahçe'ye 122 bin lira ve Galatasaray'a 112 bin lira para cezası uygulandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.

Disiplin ihlalleri

TFF'den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle MKE Ankaragücü'ne 112 bin lira, Fenerbahçe'ye 122 bin lira ve Galatasaray'a 112 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

Ayrıca Ankara ekibine, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 195 bin TL para cezası verildi.

Beşiktaş'a ihtar cezası

Beşiktaş’ın Konyaspor ile oynadığı müsabakada ise taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası verildi.