Almanlar kaybedince biz de kaybetmiş olduk!

Almanlar kaybedince biz de kaybetmiş olduk!
Bayern Münih, Real Madrid'i eleyip Şampiyonlar Ligi'nde finale kalsaydı Galatasaray, Sacha Boey transferinden 3.7 milyon euro daha kazanacaktı.

Şampiyonlae Ligi'nde bir Alman finali gerçekleşmemiş ve Real Madrid tartışmalı maçta Bayern Münih'i yenip finale kalmıştı. Hürriyet gazetesi, Bayern'in elenmesi ile Galatasaray'ın ciddi bir primden olduğunu yazdı.

Habere göre Bayern Münih, Real Madrid'i eleyip Şampiyonlar Ligi'nde finale kalsaydı Galatasaray, Sacha Boey transferinden 3.7 milyon euro daha kazanacaktı.

Bayern Münih maç sonrası Polonyalı hakemin kararlarına yoğun tepki göstermiş ve "Bir Alman finalini istemeyen tek kişi Polonyalı hakemdi" demişti.

Dortmund finali kaybederse daha çok kazanacak!

Futbolcuların transfer maddelerinde başarı primleri de yer alabiliyor. Benzer bir durum final için de ortaya çıktı. Real Madrid, Borussia Dortmund'tan transfer ettiği Bellingham için Şampiyonlar Ligi şampiyonu olunursa 25 milyon euro bonus vermeyi kabul etti. Bu da ortaya ilginç bir durum çıkardı çünkü Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacak takıma verilecek artı prim 20 milyon euro.

Dortmund, Real'i yenip kupayı kaldırırsa UEFA'dan 20 milyon euro alacak. Eğer kaybeder ve finali Real kazanırsa Real'den Bellingham bonusu olarak 25 milyon euro alacak.