PORTEKİZ’DE GOLCÜ SEFERİ

PORTEKİZ’DE GOLCÜ SEFERİ
Galatasaray'da transfer çalışmaları sportif direktör Cenk Ergün önderliğinde devam ederken golcü konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.Portekiz basınından O Jogo gazetesi Galatasaray'ın Benfica'nın golcüsü Haris Seferovic'e...

Galatasaray'da transfer çalışmaları sportif direktör Cenk Ergün önderliğinde devam ederken golcü konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

Portekiz basınından O Jogo gazetesi Galatasaray'ın Benfica'nın golcüsü Haris Seferovic'e talip olduğunu yazdı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği İsviçreli forvetin Beşiktaş'ın da gündemine geldiği ancak siyah beyazlılar ile anlaşma sağlanamadığı dile getirildi.

Benfica'nın 2024'e kadar sözleşmesi bulunan İsviçreli golcü için 10 milyon Euro düzeyinde bir teklif beklediği belirtiliyor. Beşiktaş'ın yaptığı teklifin ise bu rakamın altında olduğu ifade edilirken Galatasaray ile yapılan görüşmelerin sonucu bekleniyor.

Seferovic, bu sezon 15 resmi karşılaşmada forma giyerken 5 gol ve 3 asistle oynadı.

Galatasaray'ın Joao Mario'nun transferi için de Benfica ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün görüşmeleri bizzat ilerletmek adına Lizbon'da olması bekleniyor. Benfica'nın beklentisinin 10 milyon Euro olduğu ifade edilirken sarı-kırmızılıların teklifinin ise 6 milyon Euro civarında olduğu vurgulandı.