Quaresma: Beşiktaş'tan teklif gelirse 2 kere bile düşünmem!

Quaresma: Beşiktaş'tan teklif gelirse 2 kere bile düşünmem!
Beşiktaş'ın sembol futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek için İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcu beIN Sports'a açıklamalarda bulundu:"Futbola veda etmek istiyorum, saha içinde bunu yapmak istiyorum....

Beşiktaş'ın sembol futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek için İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcu beIN Sports'a açıklamalarda bulundu:

"Futbola veda etmek istiyorum, saha içinde bunu yapmak istiyorum. Bu yüzden Beşiktaş'ta bırakmak inanılmaz olurdu dedim. Futbolun içinde kalmak, antrenör olmak istiyorum. Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Çünkü, futbolcu ve antrenör hayatı birbirinden farklı şeyler. Şu an tamam karar veremedim. Önceliği futbolu saha içinde bırakma şansı elde etmek olurdu.

"Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim.

"Derbide çık oyna deseler, yapabilirim. 10 dakikadan fazla bile oynarım. Başkanla, hocayla, takımla görüşmek lazım. Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek çok güzel olurdu. Beşiktaş benim için çok özel bir yer."

Ronaldo'yu getirmek zor olur!

"Konuşmakta sıkıntı yok. Talisca ve Cristiano Ronaldo'ya ulaşmak kolay. Talisca Beşiktaş'a geri dönmek istiyor mu, bu önemli. Açık kapı varsa oturup konuşmak çok önemli. Beşiktaş, herhangi bir konuda ihtiyaç duyarsa ben her zaman yardıma hazırım."

"Ronaldo'yu getirmek zor olur. Ben öncelikle futbola veda etmek istiyorum. Ondan sonra Beşiktaş'ın içerisinde olmak ve önemli oyuncuların transferi için çalışmak güzel olurdu. Ronaldo'yu Beşiktaş'a getirmek biraz zor ama Talisca gibi, Talisca seviyesinde oyuncular getirmek isterim."