Rade Krunic transfer sürecini anlattı

Rade Krunic transfer sürecini anlattı
Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic, sarı-lacivertli takımda oynamayı çok istediği ve gelmeden önce Edin Dzeko ile birçok kez konuştuğunu söyledi. Rade Krunic, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.Transferden...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic, sarı-lacivertli takımda oynamayı çok istediği ve gelmeden önce Edin Dzeko ile birçok kez konuştuğunu söyledi. 

Rade Krunic, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Transferden dolayı mutlu olduğunu belirten Krunic, "Burada olduğum için gerçekten kendimi mutlu hissediyorum. Dün tesisteydim ve antrenman yaptım. Her şey yolunda. Bugün de takımla ilk antrenmanımı yapmış olacağım." dedi.

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

Edin Dzeko ile transferden önce birçok kez konuştuğunu belirten Krunic, "Edin Dzeko ile çok defa konuştuk. Özellikle bu ay Fenerbahçe’ye bir an evvel gelmek istedim. O da aynı şekilde benim burada olmamı istedi. Onunla yapmış olduğumuz konuşmalarda genelde bana Fenerbahçe ile alakalı çok güzel şeyler söyledi. Ben de onun gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlara minnettarım"

Krunic ayrıca, "Taraftarlara minnettarım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki onlar benim buraya gelmemi istediler, çok fazla istediler. Ben de aynı şekilde Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim. Zaten Edin Dzeko ve Miha Zajc ile de konuşmuştuk. Buradaki atmosferden ve taraftarlardan onlar da bana bahsettiler. Fenerbahçe’ye katılabilmek adına sabırsızlıkla bu anı bekledim." açıklamasında bulundu.