Rıdvan Dilmen: Bir bilge olarak Türk futbolunun bana ihtiyacı var

Rıdvan Dilmen: Bir bilge olarak Türk futbolunun bana ihtiyacı var
Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF başkanlığı için yeşil ışık yaktı. 343 Digital'e konuşan Dilmen kendisine görev verilmemesine sitem etti:"Bir bilge olarak Türk futbolunun bana çok ihtiyacı var. 25 senedir...
Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF başkanlığı için yeşil ışık yaktı. 343 Digital'e konuşan Dilmen kendisine görev verilmemesine sitem etti:

"Bir bilge olarak Türk futbolunun bana çok ihtiyacı var. 25 senedir gözlerinizin önündeyim, benim gibi bir adamı kullanamadılar ya.. Futbolu yutmuş bir adamım, camiaları biliyorum, insanımızı biliyorum, Avrupa'yı biliyorum, eğitimi biliyorum. 'Ya kardeşim gel sen şu anahtarı al, 4-5 sene bizim futbolumuzu dizayn et' diyen olmadı ya... Birisi de gelip demez mi ya?"

Rıdvan Dilmen, yayıncı kuruluş beIN Sports'ta moderatörlük yapan Güntekin Onay'la ilgili ilginç bir yayın anısını da anlattı:

"Güntekin Onay felaket bir adamdır. NTV Spor'da 'Video Lig' diye bir program yapıyorduk. Bütün maçların görüntülü analizini yapıyorduk. Rizespor'un bir maçı vardı, görüntüler çok kötüydü. Güntekin beni dolduruyordu, 'Bu yayıncı kuruluşa bir çakalım hocam, milyon dolarlar veriyoruz, böyle görüntü kalitesi mi olur, ayıptır ya' dedi. Yayına girdik, 'Ya Güntekin Allah aşkına böyle görüntü mü olur ya, o kadar para veriyoruz' dedim. 'Ne yapsınlar abi, o kadar zor şartlarda yayın yapıyorlar ki' dedi... Hemen orada sattı beni!"

Rıdvan Dilmen'e isim ve ne çağrışım yaptığı soruldu. Dilmen'in cevapları genel olarak karmaydı:

-'Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?'

Rıdvan Dilmen: "Aziz Koç."

-'Mauro Icardi mi, Edin Dzeko mu?'

Rıdvan Dilmen: "Mauro Dzeko."

-'Çağlar mı, Abdülkerim mi?'

Rıdvan Dilmen: "Abdülkerim Söyüncü."

'Fatih Terim mi, Şenol Güneş mi?'

-Rıdvan Dilmen: "Fatih Terim."