Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı için oran verdi

Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı için oran verdi
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray için şampiyonluk oranı verdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'u 4-0'la geçtiği maçın ardından Süper Lig'de 2023-24 sezonunu ve şampiyonluk yarışını yorumladı.

Ligde ilk 2 sıra ile 3 ve 4. arasındaki puan farkına vurgu yapan Dilmen, "Öyle bir lig yaşıyoruz ki üçüncünün matematiksel olarak şansı yok. Dördüncünün devre arasından beri şansı yok. 39 puan fark var. Böyle bir şey olur mu yani!" ifadelerini kullandı.

"3'e ayrılmış bir lig var"

Ligin üçe ayrıldığını aktaran Rıdvan Dilmen, "3'e ayrılmış bir lig var. 2 takım var. 3 ile 7 arasına sıkışmış takımlar var. Gerisine Allah selamet versin." şeklinde konuştu.

Bir daha böyle bir sezonun yaşanmayacağını söyleyen ünlü yorumcu, "Not alsınlar Bir daha böyle bir lig gelmeyecek. Bu kadar puan, bu kadar fark olan bir lig olmayacak." dedi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a oranla daha fazla efor sarf ettiğini bildiren Dilmen, "Fenerbahçe canını veriyor Galatasaray önde. Galatasaray maçları dakikalara bölüyor yine önde." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisine kadar sadece Konyaspor deplasmanında zorlanacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe, Sivas deplasmanında rahat kazanır. Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanından başka zorlanacağı maç görmüyorum Galatasaray derbisine kadar." dedi.

"Beraberliğin yettiği takım yüzde 66 şampiyon olacak"

Son olarak şampiyonluk yarışında düğümün derbide çözüleceğini bildiren Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Beraberliğin yettiği takım yüzde 66 şampiyon olacak. 3 skorun 2'sinin yaradığı takım yüzde 66 şampiyon olacak."