Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a eleştiri: Benim için büyük sürpriz oldu

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a eleştiri: Benim için büyük sürpriz oldu
Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetini değerlendirirken İsmail Kartal'a yönelik eleştirilerde de bulundu.Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından...
Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetini değerlendirirken İsmail Kartal'a yönelik eleştirilerde de bulundu.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a yönelik eleştirilerde de bulundu.

Dilmen özetle şunları söyledi:

"Fenerbahçeliler için zor yıllar geçiyor. Olsa da zor oluyor, olmasa da zor oluyor. Muhtemelen Galatasaraylılar maçın son dakikalarını izlememiştir. Fenerbahçeliler de totem yapıp izlememiştir. Sezon başından beri bu yarışa kalpler dayanmaz.

6-7 gollü galibiyetler alan Fenerbahçe son haftalarda tek gol atıyor çünkü bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor.

İsmail Kartal geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldı. Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı."

Stresin en çok İsmail hocada baskı yarattığını görüyorum. Bu baskı zor bir olaydır. Kaldı ki Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım fakat bu 9 yıllık süreç hepimizi gerdi. Sezon sonu yaklaştıkça bu konu sizi şuursuzlaştırabilir."