Sacha Boey: Takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum

Sacha Boey: Takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum
Galatasaray'ın, İstanbulspor'u 1-0 yendiği maçın ardından konuşan sarı-kırmızılı futbolcu Sacha Boey, "Önemli olan kazanmamız ve kazanıyoruz. Takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum" dedi.Süper Lig'de 3. haftanın erteleme...

Galatasaray'ın, İstanbulspor'u 1-0 yendiği maçın ardından konuşan sarı-kırmızılı futbolcu Sacha Boey, "Önemli olan kazanmamız ve kazanıyoruz. Takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum" dedi.

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor'a konuk olan Galatasaray, rakibini 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray'da Sacha Boey, karşılaşmayı değerlendirdi.

"Takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum"

Boey, "Yaptığım çalışmalarla takıma en fazla faydayı vermeye çalışıyorum. Performansımı yükseltmeye çalışıyorum. Önemli olan kazanmamız ve kazanıyoruz. Açıkçası etkilemiyor oyuncu rotasyonları. Bazı oyuncular girip çıksa da dengemizi bozmuyor. Herkes birbirini tanıyor ve iyi oynuyor" dedi.

Sacha Boey, son olarak, "Taraftarlara çok çok teşekkür ediyorum. Maksimum derecede onların gurur duyacağı bir takım olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.