Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul’dan alınabilir

Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul’dan alınabilir
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Haziran'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul'dan alınabilir. İngiliz basını, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye'de huzursuz bir ortam olduğu ve...

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Haziran'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul'dan alınabilir. İngiliz basını, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye'de huzursuz bir ortam olduğu ve kim kazanırsa kazansın bu ortamın devam edebileceği belirterek iddiayı gündeme getirdi.

Finali İstanbul'da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi'nde sezonun son evresine girilirken bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınından The Independent'in haberine göre, Türkiye'de yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınması gündeme geldi.

Independent spor yazarı Miguel Delaney iddiasında "Seçim nedeniyle İstanbul'da ve Türkiye'de huzursuz bir ortam var. Kim kazanırsa kazansın, siyasi uzmanlara göre bu huzursuz ortam devam edebilir. Eğer bu durum gerçek olursa, UEFA maçın oynanacağı yeri değiştirebilir. Son 3 sezonda final yerlerini değiştiren UEFA, bunu yapmaya artık çok daha hazır durumda" ifadeleri kullandı.