Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: İki basit golle yenildik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: İki basit golle yenildik
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Son 75 dakikada iyi oynadıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “İlk 15 dakikada bizim en iyi performansımız...
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Son 75 dakikada iyi oynadıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “İlk 15 dakikada bizim en iyi performansımız değildi. Geriye kalan 75 dakikada oyuncularımız gayet iyi oynadılar. 2 basit gol yedikten sonra geri gelmeye çalıştık. Bireysel anlamda oyuncuları karşılaştırdığımızda fark olabiliyor. Buna rağmen pozisyona da girdiler maalesef oyunu çeviremedik. Genel anlamda maçın geri kalan kısmında iyi oynadık. Biraz dinleneceğiz ve kupa maçına hazırlanacağız” dedi.

[video width="852" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/gisdol0302.mp4"][/video]

"TRANSFER DÖNEMİ BİTTİĞİNDE MUTLU OLACAĞIM"

Transferler hakkında da bilgi veren Gisdol, “Transfer dönemi bittiğinde mutlu olacağım. Bu sebeple futbolcuların çok konuştuğunu duyuyorum. Başkanımızla konuşmamız oldu. Ofansif anlamda oyuncuya ihtiyacımız olduğunu kendisine ilettim. Umarım en kısa zamanda bunu açıklığa kavuştururuz. Bu transfer dönemi umarım biter. Bundan sonra inşallah odaklanmamız gereken şeylere odaklanacağız” diye konuştu.