Şekip Mosturoğlu, Ali Koç’un suçlamalarına yanıt verdi

Şekip Mosturoğlu, Ali Koç’un suçlamalarına yanıt verdi
Fenerbahçe’de seçim öncesi gerginlik yaşanıyor. Ali Koç’un “Üyeleri tek tek arayıp Aziz Yıldırım için oy istiyor” dediği Mosturoğlu’ndan açıklama geldi

Fenerbahçe’de hafta sonu yapılacak olan seçim öncesi gerginlik artıyor. Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’nu “Üyeleri tek tek arayıp Aziz Yıldırım için oy istiyor” diyerek suçlamış ve seçilirse Mosturoğlu’nun değişmesi için çalışacağını açıklamıştı.

Koç’un suçladığı Mosturoğlu’ndan açıklama geldi:

"Sayın Ali Koç size diyorum ki kim ki size 'Şekip Mosturoğlu, beni Aziz Yıldırım'a oy vermeye ikna etmek için aradı' diyorsa yalan söylüyor. Bunu birlikte 6 yıl aynı yönetimde yan yana oturduğun, 3 Temmuz mücadelesine şahit olduğun, doğrudan, gerçekten ayrılmayacağına kefil olacağın Şekip Mosturoğlu söylüyor. Kullanabileceğim tek bir oyum vardır. Bir tek adaya oy atabileceğim. Bunun dışında benim seçimlerde üyelerin kullanacakları oylara etki edebilmem mümkün değildir. Yüksek divan kurulu başkanlığına seçildiğim günden bu güne 'Sayın Aziz Yıldırım'a oy atın' diye ikna etmek için bir tek kişiyi bile aramadım."

Öne Çıkanlar