Sergen Yalçın'dan flaş transfer hamlesi: Fenerbahçeli futbolcuya talip oldu

Sergen Yalçın'dan flaş transfer hamlesi: Fenerbahçeli futbolcuya talip oldu
Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçeli Emre Mor'a talip oldu.Fenerbahçe’de kanat rotasyonunda bu sezon fazla şans bulamayan Emre Mor’un talipleri artıyor. Kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen başarılı...
Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçeli Emre Mor'a talip oldu.

Fenerbahçe’de kanat rotasyonunda bu sezon fazla şans bulamayan Emre Mor’un talipleri artıyor. Kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen başarılı futbolcuya Başakşehir ve Eyüpspor’un ardından Türkiye’den bir talip daha çıktı. Milli futbolcuya talip olan son ekip Antalyaspor oldu.

Sergen Yalçın'ın hedefinde Emre Mor var

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’i yaptığı gol sevinci sebebiyle kadro dışı bırakan Antalyaspor’da Gerrit Holtmann ve Zymer Bytyqi de yol ayrımına hazırlanırken, transfer engeli bulunması karşın transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Öncelikli olarak stoper, sol bek ve sağ kanat transferi düşünen Kırmızı-Beyazlılar, 3 futbolcunun ayrılık durumuna göre kanat bölgesini önceledi.

Ajansspor'dan Özgür Koç'un haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda güçlü bir isimle kadro kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Akdeniz ekibi, hedefine Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Emre Mor’u aldı.

Girişimler başladı

Sezon başında da başarılı futbolcuyla temas kuran Kırmızı-Beyazlılarda dönemin Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, olumlu karşılık almıştı. Sergen Yalçın onayıyla transfer için yeniden harekete geçen Antalyaspor, Sarı-Lacivertlilerin transfere onay vermesi halinde gelebileceğini ileten başarılı futbolcu için bir kez daha girişimde bulunacak. Güney ekibi şartların uygun olması halinde Emre transferini bitirmek istiyor.

Bu sezon az şans buldu

Fenerbahçe’nin derin rotasyonunda bu sezon fazla şans bulamayan Emre Mor’un Sarı-Lacivertlilerden kiralık olarak ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başakşehir’in de transfer için girişimde bulunduğu 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig’de 3, Konferans Ligi elemelerinde de 1 maça çıktı. Sadece 40 dakika sahada kalabilen Emre Mor, skor katkısı sağlayamadı.