Spor yazarları Galatasaray- Antalyaspor maçını değerlendirdi: 45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim

Spor yazarları Galatasaray- Antalyaspor maçını değerlendirdi: 45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim
Spor yazarları Galatasaray- Antalyaspor maçını değerlendirdi:Rıdvan Dilmen: "Maçın özetini şöyle söyleyeyim; hakem maçın sonuna 4 dakika ekledi. Galatasaray'da 5 değişiklik, Antalyaspor'da 2 değişiklik oldu sakatlıklar sebebiyle...
Spor yazarları Galatasaray- Antalyaspor maçını değerlendirdi:

Rıdvan Dilmen: "Maçın özetini şöyle söyleyeyim; hakem maçın sonuna 4 dakika ekledi. Galatasaray'da 5 değişiklik, Antalyaspor'da 2 değişiklik oldu sakatlıklar sebebiyle oyun durdu. Ben eminim ki skor 1-1 olsa bu maç 8 dakika uzardı."

Batuhan Karadeniz: "Fenerbahçe - Kasımpaşa maçındaki penaltıysa Tete'nin pozisyonu daha net baba penaltı. Kimse kusura bakmasın. Çünkü Tete, oyuncudan önce topa vuruyor, Tete'nin ayak altına gelen bir müdahale var"

Sinan Engin: "45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim. Bu hatalar Türkiye'yi farklı bir yere götürüyor. Hakemler bu yaptıklarıyla halkı kin ve nefrete sürüklüyorlar. Bu hakemlerle bu lig bitmez."

Bülent Timurlenk: "Şimdi ben demiyorum, belgeseller diyor; 'Aslanı vuruyorsan, öldüreceksin… Yaralı bırakırsan gelir seni bir çıkmaz sokakta bulur ve…' İtirazı olan National Geographic'e yazsın lütfen... "Abdulkadir Bitigen hiçbir zaman iyi hakem olmadı" dediğimde 'Haksızsın' diyeniniz çıkmayacak. 'Okan Buruk yine doğru değişikliklerle taşlarla iyi oynadı, Sergen Yalçın da bütün imkânlarıyla bu hamlelere cevap verdi' diyeceğim, 'Sonucu hakem belirledi' ezberi daha çok satacak… Ülkeyi futbolsuzluğa, oyunun kendisinden başka her şeye alıştırmaya yemin etmişlerin sesi çok çıkıyor."

Uğur Meleke: "Galatasaray, Köhn’ü Sparta Prag listesine yetiştirebilseydi o turu geçme şansları bir kat fazla olurdu. Zira tüm sezon boyunca toplam 1 golü olan Preciado’yu 180 dakikada 2 gol-1 asistle yıldızlaştıran Berkan yerine orijinal bir sol bek olacaktı sahada."

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da sahanın bir başka iyisi Torreira'ydı. Topla rakip arasına vücudu akıllı soktu, kritik pozisyonlarda doğru yerlerde görev aldı, çok çalıştı. Kendisine atılan dirseğin karşılığı kırmızı kart olmalıydı."

İlker Yağcıoğlu: "Zaha'yı, Tete'yi, Vinicius'u gördükten sonra Galatasaray taraftarının Kerem Aktürkoğlu'nu sırtında taşıması lazım."

Bülent Tuncay: "Artık maçlar sadece sahada oynanmıyor. Günler öncesinden başlıyor, 90 dakika devam ediyor, maç bitiminde de tartışmalarıyla ateşi düşmeden sürüyor. Dün de öyleydi... Kazanmanın iyi futboldan daha önemli olduğu bu süreçlerde Galatasaray zorlansa da üç puanı almayı bildi. Sosyal medya maçları ise muhtemelen zaman aralığı olmadan oynanmaya devam edecek."