Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi: Beşiktaş Yönetimi’ne ne desem, yazsam az kalır!

Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi: Beşiktaş Yönetimi’ne ne desem, yazsam az kalır!
Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Spor yazarları, heyecan dolu maçı kaleme aldı.İşte spor yazarlarının yazılarından bazı bölümler:Ali Ece - Hürriyet:Trabzonspor’u, bu kadar kısa sürede...

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Spor yazarları, heyecan dolu maçı kaleme aldı.

İşte spor yazarlarının yazılarından bazı bölümler:

Ali Ece - Hürriyet:

Trabzonspor’u, bu kadar kısa sürede Galatasaray karşısındaki kötü takım performansından sonra takımı doğru takviyeler ile düzelten yönetimini kutlarım. Beşiktaş Yönetimi’ne ne desem, yazsam az kalır!

Fırat Aydınus - Hürriyet: İkinci yarı Şenol Güneş üç oyuncu değişikliği ile as kadroya döndü. Beklendiği üzere Beşiktaş baskı kurup oyunu rakip alanı yıkmak istese de arka alanda verdiği açıklar Trabzonspor adına tehlikeli oldu ve üçüncü gol de bu şekilde geldi. Beşiktaş’ın kaleyi bulan ilk şutunun 82. dakikada gelmesi bu maça ilginç bir not olarak düşüldü. Topla oynama yüzdelerine baktığımızda Beşiktaş yüzde 71’e 29 üstündü. Kısacası Trabzonspor topu verdi maçı aldı.

Engin Verel - Akşam:

Trabzonspor'un bundan sonra ligde "Ben de varım" diyebilecek bir konuma geleceğini düşünüyorum. Zira dün gece bu sinyalleri verdiler. Sadece yabancıları değil, yerli kalitesi de iyi.

Ali Gültiken - Sabah: Beşiktaş'ta 'Aboubakar yoksa oyun da yok skor da yok' görüntüsü hiç hoş değil. Beşiktaş kendi içinde oyunu belli bir seviyede tutacak süreci oluşturmalı. Trabzonspor kadro eksiklerini yeni tamamlasa da doğru bir oyunla zorlukları aşabildi.

Erman Toroğlu - Sabah:

Özellikle ilk yarıda Trabzon seyircisinin istediği bir takım vardı. Beşiktaş 2. yarıda tepki göstermedi, gösteremedi. Oyuncu değişikliklerinde bile Trabzonsporlu oyuncular oyun şekillerini değiştirmedi. Giren, çıkanı aratmadı. Fark, daha da açık olabilirdi. Düşünün Beşiktaş'ın Trabzonspor kalesine giden ilk şutu, 82. dakikada. Bilmiyorum size maçı uzun uzun anlatmaya gerek var mı? Beşiktaş dün gece kötü değildi, çok kötüydü. Trabzonspor eğer böyle devam ederlerse ligin üst tarafında kalırlar ve heyecan verirler.

İskender Günen - Sabah: Sezona hayal kırıklığıyla başlayan Trabzonspor için böylesi büyük maçta alınan 3 puan ileriki haftalar için büyük ümitler verdi. Gelinen nokta sezon başındaki görüntüden çok farklı. Takım olma yolunda önemli adımlar atıldığı düşüncesindeyim. Maçta gördük ki yeni oyuncuların da katkı yapacakları bir gerçek.

Erman Özgür - Fanatik:

Beşiktaş’ın maçın hiçbir anında doğru tepkiler veremeyişi, temposuz oyunu değişmezken Trabzonspor disiplinli, agresif ve istekli oyunu ile hak ettiği galibiyeti aldı. Yeni transferleri ile eli güçlenen Bjelica, iç saha avantajı ve yeni oyuncuların gelişi ile yakalanan havayı bu galibiyette iyi kullandı.

Ali Ece - Hürriyet: Trabzonspor’u, bu kadar kısa sürede Galatasaray karşısındaki kötü takım performansından sonra takımı doğru takviyeler ile düzelten yönetimini kutlarım. Beşiktaş Yönetimi’ne ne desem, yazsam az kalır!

İskender Günen - Sabah:

Sezona hayal kırıklığıyla başlayan Trabzonspor için böylesi büyük maçta alınan 3 puan ileriki haftalar için büyük ümitler verdi. Gelinen nokta sezon başındaki görüntüden çok farklı. Takım olma yolunda önemli adımlar atıldığı düşüncesindeyim. Maçta gördük ki yeni oyuncuların da katkı yapacakları bir gerçek.

Erman Özgür - Fanatik: Beşiktaş’ın maçın hiçbir anında doğru tepkiler veremeyişi, temposuz oyunu değişmezken Trabzonspor disiplinli, agresif ve istekli oyunu ile hak ettiği galibiyeti aldı. Yeni transferleri ile eli güçlenen Bjelica, iç saha avantajı ve yeni oyuncuların gelişi ile yakalanan havayı bu galibiyette iyi kullandı.

Fırat Aydınus - Hürriyet:

İkinci yarı Şenol Güneş üç oyuncu değişikliği ile as kadroya döndü. Beklendiği üzere Beşiktaş baskı kurup oyunu rakip alanı yıkmak istese de arka alanda verdiği açıklar Trabzonspor adına tehlikeli oldu ve üçüncü gol de bu şekilde geldi. Beşiktaş’ın kaleyi bulan ilk şutunun 82. dakikada gelmesi bu maça ilginç bir not olarak düşüldü. Topla oynama yüzdelerine baktığımızda Beşiktaş yüzde 71’e 29 üstündü. Kısacası Trabzonspor topu verdi maçı aldı.

Engin Verel - Akşam: Trabzonspor'un bundan sonra ligde "Ben de varım" diyebilecek bir konuma geleceğini düşünüyorum. Zira dün gece bu sinyalleri verdiler. Sadece yabancıları değil, yerli kalitesi de iyi.

Asena Özkan - T24:

Ezcümle, ne Şenol Güneş ne de Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ı sportif başarıya taşıyabilecek vizyona sahip değil. İster kabul edin ister etmeyin ama gerçek bundan ibaret...

Asena Özkan - T24: Ezcümle, ne Şenol Güneş ne de Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ı sportif başarıya taşıyabilecek vizyona sahip değil. İster kabul edin ister etmeyin ama gerçek bundan ibaret...

Ali Gültiken - Sabah:

Beşiktaş'ta 'Aboubakar yoksa oyun da yok skor da yok' görüntüsü hiç hoş değil. Beşiktaş kendi içinde oyunu belli bir seviyede tutacak süreci oluşturmalı. Trabzonspor kadro eksiklerini yeni tamamlasa da doğru bir oyunla zorlukları aşabildi.

Cem Dizdar - Fanatik: Maç öncesi Beşiktaş orta sahası için ‘Daha güçlü’ diyenler vardır elbette ancak bu olsa olsa sadece ‘Kağıt üzerinde’ olabilirdi. Orta sahanın kontrolü özellikle Mendy’de olduğundan Trabzon, pozisyon sayısı az olsa da yüksek verimle oynayarak maçı kazanmayı bildi.

Cem Dizdar - Fanatik:

Maç öncesi Beşiktaş orta sahası için ‘Daha güçlü’ diyenler vardır elbette ancak bu olsa olsa sadece ‘Kağıt üzerinde’ olabilirdi. Orta sahanın kontrolü özellikle Mendy’de olduğundan Trabzon, pozisyon sayısı az olsa da yüksek verimle oynayarak maçı kazanmayı bildi.