Spor yazarları yorumladı: Krunic ilk maçında nasıl oynadı?

Spor yazarları yorumladı: Krunic ilk maçında nasıl oynadı?
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin yeni transferi Krunic'in performansını yorumladı. Krunic, dün Fenerbahçe'nin Adanaspor'a karşı oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk formasını giydi.Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında...
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin yeni transferi Krunic'in performansını yorumladı. Krunic, dün Fenerbahçe'nin Adanaspor'a karşı oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk formasını giydi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor'da 6-0 yenen Fenerbahçe'de, yeni transfer Rade Krunic de forma giydi. Spor yazarları Krunic'in sarı lacivertlilerdeki ilk maç performansını değerlendirdi.

Engin Kehale: "Krunic’in asisti dışında kendini çok hissettirdiği bir maç olmadı ama doğal. Szymanski ve Fred’li bir yapıda iki çabuk oyuncuyla farkını gösterecektir. Maçın sonunda onu stoper, Bartuğ’u sağ bek görme şansımız da oldu." (HÜRRİYET)

Bülent Timurlenk: "Krunic'in maç eksiği var. Temposunu yükselttiği takdirde İsmail ile arasındaki tecrübe farkını ve oyunu okuma avantajını ortaya koyar." (SABAH)

Gürcan Bilgiç: "Gözler elbette Krunic'in üstündeydi. Uzun süredir beklenen "altı numara", zorluk derecesi düşük maçta formasıyla ve Kadıköy gecesiyle tanıştı. Yanında genç Bartuğ da vardı. Arkalarındaki Bonucci'den, önlerindeki Mert Hakan'dan da maksimum yardımı aldılar. İlginçtir Bartuğ daha çok sorumluluk aldı, Krunic ikinci bölgenin boşluklarını kontrol altına alıp, pas köprüsü olmayı tercih etti." (SABAH)

Faik Çetiner: "Rakip dirençli olmayınca yeni transferler Krunic ve Bonucci için net yorum yapmak zor." (FANATİK)

Serkan Akcan: "Rakibin gücüyle de ilintili olabilir ama Rade Kruniç’in sakinliği, soğuk kanlı pasları, pozisyon okumaları gayet olumluydu. 63. dakikada merkeze İsmail Yüksek girince Kruniç stopere geçti. Gayet sade ve risksiz oyun tarzından ödün vermeden maçı stoperde bitirdi." (FANATİK)

Ercan Taner: "Krunic, fizik olarak hazır ve çevre kontrolü çok iyi. Batshuayi'ye attırdığı üçüncü golde katkı ondan geldi." (SÖZCÜ)