Sultanlar Ligi'nde final heyecanı: Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı saat kaçta?

Sultanlar Ligi'nde final heyecanı: Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı saat kaçta?
Sultanlar Ligi play-off final etabında Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit bu akşam kupa için sahaya çıkacak.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Vodafone Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit, şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit, bu akşam Türkiye'nin en büyüğü olmak için sahaya çıkacak.

Final etabı play-off'larında eşleşen Fenerbahçe ve Eczacıbaşı oynanan 4 maçın 2'sini Fenerbahçe 2'sini ise Eczacıbaşı kazandı.

Eşitliğin son ana kadar sürdüğü Sultanlar Ligi'nde, düğüm bu akşam oynanacak son maç ile çözülecek.

Boskovic - Vargas - Fedorovtseva

Fenerbahçe Opet'te etkili servis ve güçlü hücumlarıyla Arina Fedorovtseva öne çıkarken, Eczacıbaşı Dynavit'te ise yıldız pasör çaprazı Tijana Boskovic öne çıkıyor.

Geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nın en önemli isimlerinden biri olan Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Vargas ise, durgun performansıyla final etabında Fenerbahçe taraftarının beklentilerini karşılayamadı.

Fenebahçe'nin 19 Nisan'da 3-0 yenildiği maçta kendisine atılan 23 pasın sadece 7'sini sayıya çevirmeyi başarırken, 5 kez bloklanarak, 1 kez de topu dışarıya atarak rakip takımın hanesine 6 sayı yazdırmıştı.

Son maçta devleşen Eczacıbaşılı Tijana Boskovic ise kendisine atılan 34 pasın 23'ünü sayıya çevirmeyi başarırken, sadece 1 kez bloklanmıştı.

Fenerbahçe-Eczacıbaşı maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında oynanacak final serisinin 5. ve son maçı bu akşam saat 19.00'da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Dev final hangi kanalda?

Bu dev karşılaşmayı TRT Spor Yıldız canlı yayınlanacak.