Süper Lig'de 15. Hafta Galatasaray- Adana Demirspor maçıyla başlıyor

Süper Lig'de 15. Hafta Galatasaray- Adana Demirspor maçıyla başlıyor
Trendyol Süper Lig'de 15. Hafta bu akşam oynanacak Galatasaray- Yukatel Adana Demirspor maçı ile başlayacak. RAMS Park'ta yapılacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak.Ligde 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-kırmızılılar,...

Trendyol Süper Lig'de 15. Hafta bu akşam oynanacak Galatasaray- Yukatel Adana Demirspor maçı ile başlayacak. RAMS Park'ta yapılacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Ligde 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-kırmızılılar, 37 puan topladı. İlk 14 maç itibarıyla tarihinin en iyi başlangıcını gerçekleştiren Galatasaray, averajla 15. haftaya ikinci sırada girdi.

Adana Demirspor ise 14 müsabakada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi gördü. Mavi-lacivertli takım, topladığı 23 puanla 5. sırada yer aldı.

Sahasında 23 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 23 maçta mağlup olmadı. Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 23 maçı kaybetmedi. Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 21 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Galatasaray'da Davinson Sanchez yok

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Davinson Sanchez müsabakada forma giymesi beklenmiyor. Ligde 13. haftadaki Corendon Alanyaspor mücadelesinde sakatlanan Kolombiyalı stoper, Manchester United ve Siltaş Yapı Pendikspor maçlarında da sahaya çıkamamıştı. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Sanchez, Adana Demirpsor mücadelesinde de sahaya çıkamayacak.

Pendikspor mücadelesinde ağrıları olduğu için forma giyemeyen Wilfried Zaha, Abdülkerim Bardakcı ile Pendikspor maçında sakatlanan Kaan Ayhan'ın durumları ise henüz netleşmedi. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag müsabakası öncesi üç futbolcuyla ilgili kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.

Galatasaray’ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Muslera- Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan- Torreira, Ndombele- Ziyech, Mertens, Kerem- Icardi.

Adana Demirspor 4 maçtır kazanamıyor

Adana Demirspor, Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet hasreti yaşıyor. Süper Lig'deki son galibiyetini 10. haftadaki TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde alan "Mavi Şimşekler" sonrasındaki 4 karşılaşmada 3 beraberlik, 1 yenilgi gördü. Yukatel Adana Demirspor, bu sezon henüz deplasman galibiyeti de alamadı. Akdeniz ekibi hafta başında teknik direktör Patrick Kluivert ile de yollarını ayırdı. Demirspor bu akşam sahaya antrenör Serkan Damla yönetiminde çıkacak.