Süper Lig'de 33. hafta başlıyor! Beşiktaş- Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 33. hafta başlıyor! Beşiktaş- Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fernando Santos'un ardından teknik direktörlüğe yeniden Serdar Topraktepe'yı getiren Beşiktaş, saat 20.00'deki maçta Ankaragücü'nü konuk edecek

Trendyol Süper Lig'de 33. Hafta başlıyor. Haftanın açılış maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Tüpraş Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Siyah-beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku'nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak.

Emre Belözoğlu kart cezalısı

Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu, sarı kart cezası nedeniyle takımının başında maça çıkamayacak.

Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1'lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam Fernando Santos'la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe'ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti.

Siyah-beyazlı takım, Trendyol Süper Lig'de formsuz bir dönemden geçiyor. Kara Kartal, ligde çıktığı son beş karşılaşmayı da kazanamadı. Ligin 27. haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenerek son galibiyetini alan Beşiktaş, ardından oynadığı 5 karşılaşmada ise sırasıyla 3 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı.

Muhtemel 11'ler

Dolmabahçe'deki karşılaşmada iki takımın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Necip Uysal, Umut Meraş, Al Musrati, Gedson Fernandes, Muçi, Ghezzal, Rashica, Muleka.

MKE Ankaragücü: Bahadır Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan Karataş, Kaan Güneren, Tolga Ciğerci, Morutan, Efkan Bekiroğlu, Bassogog, Sowe.