Süper Lig'de bir hoca değişikliği daha! Alpaslan Erdem gitti, Şota geldi

Süper Lig'de bir hoca değişikliği daha! Alpaslan Erdem gitti, Şota geldi
Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Teşekkürler Alparslan Erdem. Kulübümüz bünyesinde uzun zamandır futbolcu, yardımcı antrenör...

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Teşekkürler Alparslan Erdem. Kulübümüz bünyesinde uzun zamandır futbolcu, yardımcı antrenör ve teknik sorumlu olarak bir çok başarıya imza atan hocamız Alparslan Erdem ile bugün itibariyle karşılıklı görüşerek ayrılmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Alparslan Erdem, Fatih Karagümrük'te teknik direktör olarak 19 maçta görev yaptı. 35 yaşındaki teknik adam bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. 

Arveladze ile anlaşma sağlandı

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Alparslan Erdem'den boşalan teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. 

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile prensip olarak anlaşmıştır" ifadelerine yer verildi. 

FATIH KARAGUMRUK, ALPARSAN ERDEM'DEN BOSALAN TEKNIK DIREKTORLUK GOREVINE SHOTA ARVELADZE'YI GETIRDI / DHA

Şota'nın Türkiye'deki 4. takımı olacak

Shota Arveladze, daha önce Süper Lig'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştırmıştı. Fatih Karagümrük, 50 yaşındaki teknik adamın Süper Lig'de çalıştırdığı 4'üncü takım olacak. Shota son olarak ise İngiltere Champiosnhip ekibi Hull City'de görev yaptı.