Süper Lig’de yağmurun ertelettiği maç bugün oynanacak. Samsunspor- İstanbulspor kaldığı yerden başlayacak

Süper Lig’de yağmurun ertelettiği maç bugün oynanacak. Samsunspor- İstanbulspor kaldığı yerden başlayacak
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sağanak nedeniyle ertelenen Yılport Samsunspor ile İstanbulspor arasındaki maç, bugün oynanacak.Ligde 3 Eylül'de Yılport Samsunspor-İstanbulspor arasındaki maç, yoğun sağanak nedeniyle 11. dakikada...

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sağanak nedeniyle ertelenen Yılport Samsunspor ile İstanbulspor arasındaki maç, bugün oynanacak.

Ligde 3 Eylül'de Yılport Samsunspor-İstanbulspor arasındaki maç, yoğun sağanak nedeniyle 11. dakikada ertelenmişti. Maç, kaldığı yerden devam edecek.

6 isim forma giyemeyecek

Kırmızı-beyazlı ekipte daha sonra transfer edilen Ercan Kara, Flavien Tait, Carlo Holse, Landry Dimata, Muhammet Gümüşkaya ve Mickael Tırpan, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Taylan Antalyalı'nın ise 18 kişilik kadroya alınması bekleniyor.

Atakaş Hatayspor maçında sol kasığından sakatlanan ve tedavisine başlanan Moryke Fofana'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Ligde geçen hafta Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Samsun ekibi, İstanbulspor karşısında da kazanarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Burak Şeker yönetecek. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.