Süper Lig'de kritik hafta bu akşam oynanacak maçla başlıyor

Süper Lig'de kritik hafta bu akşam oynanacak maçla başlıyor
Beşiktaş’ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe'nin Rizespor karşısında Semih Kılıçsoy'u kanatta, Cenk Tosun'u da santrforda değerlendirmesi bekleniyor

Trendyol Süper Lig’in 35. Hafta bu akşam oynanacak Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçıyla başlıyor.

Tüpraş Stadı’nda oynanacak mücadele 3 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş - Rizespor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş üstlenecek.

Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala Beşiktaş ligde oynadığı 34 karşılaşmada 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Rakip fileleri 45 kez sarsan siyah-beyazlar, kalesinde ise 40 gole engel olamadı. Beşiktaş, Rizespor galibiyetiyle rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatmaya çalışacak. Serdar Topraktepe'nin Semih Kılıçsoy'u kanatta oynatıp santrforda Cenk Tosun'a şans vermesi bekleniyor.

Karadeniz ekibi bu sezonun en dikkat çeken takımlarından birisi oldu. İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, geride kalan haftalarda oynadığı 34 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rizespor 49 puanla 7. sırada yer alıyor.

Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

Beşiktaş’ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Chamberlain, Rashica, Muçi, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.