Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Ajax, Tadic’i geri çağırdı! Tadic: Fenerbahçe’yi şampiyon yapmadan gelmem

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Ajax, Tadic’i geri çağırdı! Tadic: Fenerbahçe’yi şampiyon yapmadan gelmem
Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Ajax, 10 haftası geride kalan Eredivisie'de 8 maçta topladığı 5 puanla son sıraya indi. 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ajax, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör...

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Ajax, 10 haftası geride kalan Eredivisie'de 8 maçta topladığı 5 puanla son sıraya indi. 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ajax, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Maurice Steijn ile yollarını ayırdı.

Ajax önceki gün; 1981-1992 yılları arasında Ajax'ta forma giyen John van 't Schip ile anlaştı. Schip teknik direktörlük kariyerinde Twente, Melbourne Heart ve Yunanistan Milli Takımı'nda görev yaptı, yaklaşık iki yıldır da takım çalıştırmıyordu.

Tadic: Önce Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım

Schip, Hollanda basınına verdiği röportajda Tadic’i yeniden takımda görmek istediğini ve bunu kulüp yetkililerine ilettiğini söyledi. Genç teknik adam, “Tadic, Ajax tarihine geçen önemli bir isim. Kendisine kadroda her zaman yer olduğunu ilettik ancak o ‘Fenerbahçe’de kalacağım ve onları şampiyon yapacağım’ dedi” açıklamasında bulundu.