Tedesco eleştirilere yanıt verdi: 'Bu mesleğe dün başlamadım'
Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Domenico Tedesco karşılaşma öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kadro tercihlerine dair konuşan Tedesco, orta saha tercihleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Çok iyi bir takımımız var. Dolayısıyla doğru kararı vermek kolay olmuyor. Bizler antrenman ve maçları dikkate alıyoruz. Fred çok önemli bir oyuncu ama bu maç özelinde orta sahada kararımızı bu üç oyuncudan yana verdik."
"Beni sıfır nokta sıfır etkiledi"
Tedesco, Dinamo Zagreb maçının ardından basında çıkan haberlerle ilgili soruya ise net bir yanıt verdi:
"Beni sıfır nokta sıfır etkiledi bu süreç. Bu mesleğe dün başlamadım. Yüksek seviyede iş, bu seviyede büyük bir kulüp kabul ettiğiniz zaman bu tarz haberler normaldir, bu da pakete dahildir. Bizim tek etki edebildiğimiz şey sahadır, futboldur."
Kaynak:Haber Merkezi