TFF: İhanet ediyorlar! Sportif başarısızlıklarını...

TFF: İhanet ediyorlar! Sportif başarısızlıklarını...
Futbol Federasyonu, İstanbulspor ve Fenerbahçe'nin öncülüğünü üstlendiği muhalif yapıyı hedef aldı, "Türk futboluna ihanet içindeler" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstanbulspor ve Fenerbahçe kulübü başkanlarının basın toplantılarına yazılı bir açıklama ile cevap verdi.

TFF'nin açıklaması şöyle:

"Daha önce de ilan ettiğimiz gibi TFF Seçimli Mali Genel Kurulu 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu süreçte Türk futbolunun ortak menfaatlerini her şeyin üzerinde tutarak son derece sorumlu davranan Türk futbol ailesinin büyük çoğunluğuna tekrar teşekkür ederiz.

Bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarının tutarsız bahanesi olarak sporseverlerin önüne TFF'nin ve kurullarının atılma çabası, TFF'nin kurumsal yapısının zaafiyete uğratılmaya çalışılması Türk futboluna ihanet etmektir.

A Millî Takımımızla birlikte tek yürek olan milletimize duyduğumuz sorumluluğumuz gereği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası arifesinde Türk futbolunun amir kurumu olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun en önemli konsantrasyonu A Millî Takımımızın başarısı olacaktır."