"TFF'de her şeye Büyükekşi karar verir, istediği hakemi değiştirir!"

"TFF'de her şeye Büyükekşi karar verir, istediği hakemi değiştirir!"
Eski hakem Ali Palabıyık, Türkiye Futbol Federasyonu’nda hakem atamalarının nasıl yapıldığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk’te yer alan habere göre Palabıyık, her şeye TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin...

Eski hakem Ali Palabıyık, Türkiye Futbol Federasyonu’nda hakem atamalarının nasıl yapıldığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk’te yer alan habere göre Palabıyık, her şeye TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karar verdiğini söyledi:

"TFF'de son karar her zaman başkan tarafından veriliyor. MHK atamaları yapar ve TFF'ye götürür. TFF'nin imzasıyla basına hakemler açıklanır. Daha önce TFF'de başkanlık yapan bir ismin atamalara bu kadar müdahil olduğunu görmedim, duymadım."

"TFF Başkanı, çoğu hakeme mobbing yaptı. Bana karşı takındıkları tavrı birçok hakeme karşı devam ettiriyorlar. Hakemlerin toplantıda Büyükekşi'ye 'Biz size güvenmiyoruz' dediğini duydum."

"VAR konusu Türkiye'de kangren oldu. Günden güne de problem artıyor. VAR hakemlerinin eğitim seviyesini arttırmadığımız sürece bunu devam ettirmek zor. VAR hakem kadrosu kısıtlı. Son dönemdeki hatalar akıl almaz duruma geldi, anlam veremiyoruz."