Tolunay Kafkas: Ligde kalmak için var gücümüzle savaşacağız

Tolunay Kafkas: Ligde kalmak için var gücümüzle savaşacağız
Kayserispor deplasmanından bir puan çıkaran ve haftaya Galatasaray ile karşılaşacak olan Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Tolunay Kafkas ligde kalma umudunu canlı tutuyor

Kayserispor deplasmanından 1 puan çıkartan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın maç sonu görüşleri şöyleydi:

"Oyuna kötü başladık. Zaten başlar başlamaz bir gol yedik. Oyunu dengelemeye çalıştık ama oyunun çok ufak bir bölümünde ilk devre dengeler gibi olduk. Geldiğim günden beri hiç bize yakışmayan bir oyun olmadı. Özellikle çok çalışmamıza rağmen pres konusunda ciddi sıkıntılarımız oldu. Takımın gerçek gücü pres ve karşı pres. Maalesef istediğimizi yapamadık. Oyuncu değişiklikleri ile öne geçtik. Fakat çok kısa süre içinde yediğimiz gol bizi yine sıkıntıya soktu. Oyunun kontrolü zaman zaman bizde oldu zaman zaman karşı tarafta oldu. Aslında iki takımda kazanabilecek pozisyonları yakaladı. Biz çok pozisyon veren bir takım değildik ama bugün itibarıyla verdik. Kayserispor gibi zor bir deplasmandan iyi bir takımdan 1 puan aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde 3 tane kritik maç var. Ligde kalmak için var gücümüzle çalışacağız."