Trabzonspor Başkanı Doğan'dan olay atamaya "Laz Fıkrası gibi" benzetmesi

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan olay atamaya "Laz Fıkrası gibi" benzetmesi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ara transferdeki politikalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekotürk TV'de yayınlanan programın konuğu olan Doğan şunları söyledi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ara transferdeki politikalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekotürk TV'de yayınlanan programın konuğu olan Doğan şunları söyledi:

"İzleme ekibi benim yan odamda çalışıyor. Transfer için hocamız ayrı, ekibimiz ayrı çalışıyor. Kimsenin, ‘Bunu neden aldınız’ demeyeceği oyuncular için çalışıyoruz. İki futbolcu tespit ettik. Bunlar yabancı."

"Ciddi transferler olacak. Maliyetler uygun olursa, bu dönemde 3 tane de alabilirim, 5 tane de. Ama duruma göre 1 tane de olabilir."

"NWAKAEME İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR"

"Tony Nwakaeme için kulübünün başkanı ile görüşüyoruz. Eğer oradan uygun şartlarda çıkarsa hocamızın istediği bir oyuncu. Şuan kontratlı bir oyuncu. Çok sevdiğimiz bir oyuncu. Bize ciddi katkılar verdi. Disiplinli de bir oyuncu.”

"Uğurcan Çakır için bize şu anda gelen bir teklif yok. Abdülkadir Ömür'e de yok. Bize Galatasaray'dan, Uğurcan için bir teklif gelmedi gelse de gitmesine izin vermezdik."

"Bakasetas hakkında resmi bir teklif gelmedi. Bakasetas iki gün önce maçını oynadı. Biz oyuncuya teklif yaptık. Oyuncunun kabul etmediği doğrudur. İstediği ücretle bizim teklifimiz arasında ciddi fark var. Biz de mali tabloyu korumak durumundayız. Ama Bakasetas'ın da farklı değerlendirmemesi lazım. Bulunduğu süre zarfında o da Trabzonspor'a ciddi katkı sağlayan içeride huzuru bozmayan şehri seven beyefendi bir arkadaşımız.”

"BEN TAKIMI ARABİSTAN'A GÖTÜRMEZDİM"

Doğan, Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak gerçekleşmeyen Süper Kupa ile ilgili soruya "Ben takımımı Suudi Arabistan'a götürmezdim. 100. yılımızda Trabzonspor takımı oraya gitmez." Karşılığını verdi.

Doğan, hakemliği bırakan ve VAR hakemi olan Mete Kalkavan için de ilginç bir benzetme yaptı:

"Mete Kalkavan'ın VAR eğitimciliğine gelmesine basit bir tabirle 'Laz Fıkrası' olarak adlandırıyorum. VAR hakemi gördüğü pozisyonu inkar ettiği için ben böyle açıklamalar yapmak zorunda kalıyorum."