Trabzonspor, Samsunspor'u 2-1 mağlup etti

Trabzonspor, Samsunspor'u 2-1 mağlup etti
Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor bu skorla puanını 36'ya yükseltirken Samsunspor ise 18 puanda kaldı.Süper Lig'de 16'ncı haftanın...
Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor bu skorla puanını 36'ya yükseltirken Samsunspor ise 18 puanda kaldı.

Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Trabzonspor, Samsunspor'u konuk etti. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, deplasmanda galip geldiği MKE Ankaragücü maçı kadrosunu bozmadı. Son oynadığı MKE Ankaragücü maçı 11'i ile sahaya çıkan Karadeniz ekibinde Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet ve Pepe ile sakatlıkları bulunan Orsic, Denswil, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok yer almadı.

Tribünler boş kaldı

Bordo-mavili taraftarlar, Samsunspor maçına fazla ilgi göstermezken, tribünlerin büyük bölümünde boşluklar dikkati çekti. Misafir takım taraftarları da Trabzon'a gelerek doldurdukları tribünden takımlarına destek verdi.

Avcı'ya taraftarlardan destek

Trabzonspor taraftarları tribünlerden, "İnadına Abdullah Avcı" yazılı pankart açarak teknik direktör Abdullah Avcı'ya destek verdi. Karşılaşma sonrası bordo-mavili taraftarlar, kaptan Uğurcan Çakır ve Abdullah Avcı'yı tribüne çağırdı. Avcı ve Çakır taraftarı selamladı.

Öte yandan A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da Trabzon'a gelerek karşılaşmayı tribünden izledi.