Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ile yollar ayrıldı
Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshettiğini açıkladı.Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer...

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren bordo mavili kulübün orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz’den flaş bir hamle geldi.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir süre takımdan ayrı kalan ve sezon başı kampına katılan Dorukhan Toköz, son iki hazırlık maçının kadrosuna da alınmamıştı.

İlk kampın bitiminin ardından Bjelica'nın Dorukhan ile tekrar görüştüğü, oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ve idman programlarını çıkartamadığını söylediği aktarıldı.

Resmi açıklama geldi

Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde kadro çalışmaları devam ediyor. Bir yandan takviyeleri sürdüren bordo-mavililerde, takımdan ayrılan oyuncular da belli olmaya başladı. Trabzonspor, 2 sezondur takımda görev yapan Dorukhan Toköz ile yolların ayrıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Dorukhan Toköz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir."