Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya şok: Rumen teknik direktöre teklif yaptı

Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya şok: Rumen teknik direktöre teklif yaptı
Trabzonspor'un Rumen teknik direktör Cosmin Olaroju'ya teklifte bulunduğu öne sürüldü.Son 3 lig maçında Galatasaray'a 5-1, Çaykur Rizespor'a 1-0 ve Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın...
Trabzonspor'un Rumen teknik direktör Cosmin Olaroju'ya teklifte bulunduğu öne sürüldü.Son 3 lig maçında Galatasaray'a 5-1, Çaykur Rizespor'a 1-0 ve Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılacağı ve yerine gelecek isim için de teklif yapıldığı iddia edildi.

iAMsport.ro sitesinde yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıracağı ve yerine Birleşik Arap Emirleri Pro Ligi takımlarından Sharjah FC'yi çalıştıran Cosmin Olaroiu'yu getireceği belirtildi.

2 milyon euro teklif

Haberde, Trabzonspor'un Rumen teknik direktör için yıllık 2 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, 54 yaşındaki çalıştırıcının da düşünmek için süre istediği ifade edildi. 

Yıllık 5 milyon dolar kazanıyor

Cosmin Olaroiu'nun, Sharjah FC takımından yıllık 5 milyon Dolar kazanıyor ve sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.
Rumen teknik adam geçtiğimiz yazı Yunanistan Süper Ligi takımlarından AEK'dan da teklif almış ancak görüşmeler tamamlanamamıştı.