TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Sırada olimpiyatlar var, İstiklal Marşımızı her yerde söyleteceğiz

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Sırada olimpiyatlar var, İstiklal Marşımızı her yerde söyleteceğiz
Fİlenin Sultanları Türkiye'ye zafer getirdi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) Mehmet Akif Üstündağ, Avrupa Şampiyonluğu zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "Dünya 1 numarası, Avrupa'nın şampiyonu. Sırada...

Fİlenin Sultanları Türkiye'ye zafer getirdi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) Mehmet Akif Üstündağ, Avrupa Şampiyonluğu zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "Dünya 1 numarası, Avrupa'nın şampiyonu. Sırada olimpiyatlar var. İnşallah orada da kürsüde yer alacağız, İstiklal Marşımızı her yerde söyleteceğiz, bayrağımızı dalgalandıracağız." dedi.

Üstündağ, Filenin Sultanlarının Avrupa şampiyonluğu sonrasında konuştu.

Üstündağ, şunları söyledi:

Dünya 1 numarası, Avrupa'nın şampiyonu. Sırada Olimpiyatlar var. İnşallah orada da kürsüde yer alacağız, İstiklal Marşımızı her yerde söyleteceğiz, bayrağımızı dalgalandıracağız. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. Bu muhteşem seyirciye özellikle teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız maç öncesi aradı, 'şampiyonluk istiyorum' dedi. Maç sonrası aradı. Türkiye hak etti. Tadını çıkaralım, mutlu olalım, bir olalım, beraber olalım. Ülkemiz için her cephede savaşalım."