Veda konuşması yapan Ali Koç tepkilere dayanamadı: 'Bari burada saygılı olun'

Veda konuşması yapan Ali Koç tepkilere dayanamadı: 'Bari burada saygılı olun'
Fenerbahçe'de başkanlık seçimini Sadettin Saran'a kaybeden Ali Koç, kürsüye çıktığı anda taraftarların sözünü kesmesine sitem etti. Koç, "Bari burada saygılı olun!" dedi.

Fenerbahçe’de olağanüstü seçimli genel kurulda 12 bin 325 oy olan Sadettin Saran, 38’inci başkan oldu.

Kürsüye yeni başkan Sadettin Saran ile gelen Ali Koç, konuşmaya başlayacağı sırada taraftarların tepkisine sitem etti. "Bari burada saygılı olun" diyen Koç, kısa süre sonra konuşmasına başladı.

"Hepimiz aynı gemideyiz"

Son derece adil bir seçim süreci olduğuna dikkat çeken Ali Koç, “Sevgili kongre üyelerimiz, Fenerbahçe’nin 38’inci başkanı camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bir kez daha Fenerbahçe demokrasi şölenini gösterdik. Son derece medeni, adil rekabet çerçevesinde yapıldı. Az farkla Sadettin bey kazandı. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Hepimiz aynı gemideyiz" dedi.

Sözlerine devam eden Ali Koç, "Yapacak çok işimiz var. Verecek çok büyük mücadelemiz var. Artık düşmanları içerde değil dışarda aramanın zamanı. Seçimlerin sonucu hayırlı uğurlu olsun. Başkanımızın etrafında kenetlenme zamanı” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar