Wanda Nara'dan Icardi açıklaması: 10 yıl sonra yeniden evlilik teklifi etti

Wanda Nara'dan Icardi açıklaması: 10 yıl sonra yeniden evlilik teklifi etti
Lösemi tedavisi gören Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile olan ilişkisi ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara İtalya basınına hastalığı,...

Lösemi tedavisi gören Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile olan ilişkisi ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara İtalya basınına hastalığı, Icardi ile olan ilişkisi ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Nara hastalığını öğrendiği ilk günlerde ve tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatırken, Icardi'nin kendisine yapmış olduğu teklifi de şu sözlerle açıkladı:

"Hastalığım bizi daha da yakın kılmadı çünkü biz hiçbir zaman birbirimize karşı mesafeli olmadık. Icardi hastalığım süresince 'iyi günde kötü günde' sözünün doğruluğunu kanıtlayan bir duruş sergiledi. Mauro birlikte geçirmiş olduğumuz 10 yılın ardından bana yeniden evlenme teklif etti. Henüz kararımı vermedim ama teklif almak gerçekten güzeldi. Evlenirsek bu Arjantin'de mi olacak gerçekten bilmiyorum, üstünde düşünecek zamanımız bile olmadı henüz. Fakat eğer düğünü gerçekleştirmeye karar verirsek bunu Arjantin'de sevdiklerimizle birlikte gerçekleştirmek isteriz."

"Her şeyle tek başına başa çıktı"

Hastalığı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Nara, "Şimdilik tek parçayım ve iyiyim. Bazen ailemde bugüne kadar kimsenin yaşamadığı bir hastalıkla benim mücadele ettiğimi düşünüyorum. Kibirli görünmek istemiyorum. Hastaneye kaldırıldığımda gerçekten büyük bir şok yaşadım. Klinikten eve döndüğümde kendimi 4 gün boyunca odama kilitledim. Dışarı çıkamadım, sadece Icardi içeriye girip bana yemek getirdi. 

Icardi hasta olduğum dönemde her şeyle tek başına başa çıkmayı başardı. Hem benimle ilgilendi ve korudu hem de beni doktora götürürken aynı zamanda da çocukların günlük rutinlerini gerçekleştirmelerini sağladı. Beni bu hayatta en çok destekleyen kişi o. Bir gece klinikte uyandığımda onu sabaha karşı lösemi tedavisinin dünyada en iyi hangi ülkede yapıldığına dair araştırmalar yaparken buldum. Mauro'nun nasıl biri olduğu hakkında verebileceğim en iyi örnek bu sanırım. Ayrıca ilaçlarımı ne zaman alacağımı bana hatırlatabilmek için telefonuna bir alarm kurdu ve düzenli olarak bana hatırlattı" ifadelerini kullandı.