"Ya Erden Timur ya ben" dediği ileri sürülen Metin Öztürk iddialara açıklık getirdi

"Ya Erden Timur ya ben" dediği ileri sürülen Metin Öztürk iddialara açıklık getirdi
Galatasaray'da Dursun Özbek’in sağ ve sol kolu olarak görülen Metin Öztürk ile Erden Timur’un arasına kara kedi girdiği iddia edilmişti. Fotospor’da yer alan habere göre Metin Öztürk futbolun başına geçmek istiyor ve Dursun...

Galatasaray'da Dursun Özbek’in sağ ve sol kolu olarak görülen Metin Öztürk ile Erden Timur’un arasına kara kedi girdiği iddia edilmişti. Fotospor’da yer alan habere göre Metin Öztürk futbolun başına geçmek istiyor ve Dursun Özbek’e “İyi giden, doğru işler yapan başarılı bir yönetimimiz var. Verdiğiniz sözü tutmak istemenizi anlıyorum. Ama başkan olarak devam etmek isterseniz ben hakkımdan bir dönem için feragat etmeye hazırım. Aday olun. Beraber yürüyelim. İsterseniz yönetim kurulunuzu yenileyin. Tek şartım AŞ'deki yapının değişmesi. Ben AŞ'nin başında olmak istiyorum. Bu dönem için bu bana yeterli olacaktır.” teklifini götürüyor.

Erden Timur kardeşimin başarısı ortada

Son seçim öncesi başkan adaylığından çekilerek Dursun Özbek’in listesine giren Metin Öztürk bu iddiaya sessiz kalmadı. Sportcell’e konuşan Metin Öztürk, "Külliyen yalan. Erden Timur kardeşim gecesine gündüzüne katıp çalışıyor. Futbol takımımızın başarısı ortada. Dursun başkanımız ve Erden Timur ile her gün birlikteyiz. Dursun başkanımızla beraber yapacağımız çok iş var, projelerimiz var. Daha yeni Erden kardeşimin çalışkanlığıyla ilgili açıklama yaptım. Bu şekilde haberlere kamuoyunun itibar etmemesini rica ediyorum" dedi.”