Yunan basınından şok iddia: Icardi Galatasaray yönetimi ile anlaştı, gidiyor

Yunan basınından şok iddia: Icardi Galatasaray yönetimi ile anlaştı, gidiyor
Yunan basını, Arjantinli futbolcunun artık İstanbul'da yaşamak istemediğini ve sezon bitiminde ayrılacağını ileri sürdü.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınından Sportdog'da yer alan habere göre; 2022'den bu yana Galatasaray'da forma giyen 31 yaşındaki Arjantinli golcü Mauro Icardi, İstanbul'dan ayrılmak istiyor!

Haberin detayında, Mauro Icardi'nin İstanbul’da yaşamaktan sıkıldığı ve serbest kalmak için Galatasaray yönetimiyle 9 milyon euro karşılığında anlaştığı öne sürüldü. Böylelikle Arjantinli yıldız 9 milyon euro ödeme yaparak bonservisini alacak ve serbest kalacak.

Öte yandan Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Yunan futbolcu Fotis Ioannidis ile birlikte İtalya Serie A'da ün yapmış bir forvet ile Avrupalı olmayan bir yıldızı gündemine aldığı da kaydedildi.

Galatasaray ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Mauro Icardi, sarı kırmızılı formayla bu sezon 43 maçta 28 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.