Ziyech: Futboldan yeniden keyif almaya başladım

Ziyech: Futboldan yeniden keyif almaya başladım
Manchester United'a attığı 2 frikik golüyle Şampiyonlar Ligi'nde haftanın karmasına giren ve UEFA'nın sitesinde golü paylaşılan Hakim Ziyech, "Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim...

Manchester United'a attığı 2 frikik golüyle Şampiyonlar Ligi'nde haftanın karmasına giren ve UEFA'nın sitesinde golü paylaşılan Hakim Ziyech, "Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim olabiliyorum, eskiden olduğu gibi. Yeniden geliştiğimi hissedebiliyorum." dedi. Voetbal International'a konuşan Faslı futbolcu şunları söyledi:

"Ajax, beni geçen sezon geri almayı denedi ama sonra kiralamaya döndüler. Sonra her şey durdu. Ajax'a yardım etmek isterdim, geri dönmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, beni sadece kiralamak istediler. O noktada benim için bu transfer artık gerçekleşemezdi."

"Chelsea'de 3 tane kadro kuracak kadar iyi oyunculra vardı. Bir noktada sabrım tükendi. Geçen sene, Fas ile harika bir Dünya Kupası oynadım, çok formdaydım. Dünya Kupası sonrası Chelsea'ye geri döndüm ve oynatılmadım. 'Bana biraz daha sabret' dediler. Fakat, sabrım bitmişti bir kere..."

"Galatasaray için futbol oynarken eğleniyorum. Futboldan yeniden keyif almaya başladım. Galatasaray'da yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum."