Hatay adaylığı geri çekilen Gökhan Zan'dan ilk açıklama: Tehdit ve şantaja maruz kaldım

Hatay adaylığı geri çekilen Gökhan Zan'dan ilk açıklama: Tehdit ve şantaja maruz kaldım
TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, yaptığı açıklamada "Tehdit ve şantaja maruz kaldım. Boyun eğmedim. Suç duyurusunda bulundum" dedi.TİP'in Hatay Belediye başkanı adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, savcılık...
TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, yaptığı açıklamada "Tehdit ve şantaja maruz kaldım. Boyun eğmedim. Suç duyurusunda bulundum" dedi.

TİP'in Hatay Belediye başkanı adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, savcılık önünde ilk açıklamasını yaptı.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Zan, paylaşımına şu notu düştü: "Sevgili Halkım Sizlerle bu yola çıkarken asla pes etmeyeceğimi, mücadeleden vazgeçmeyeceğimi, yolumuza engeller çıkarsalar da geri adım atmayacağımı söylemiştim. Halkımızın kaynaklarını ve tercihlerini sömürerek kurdukları saltanatı sürdürmek isteyenler, adaylığımızdan ilk günden beri rahatsız oldular. Tehditlerine ve şantajlarına boyun eğmediğimde de bu sefer en iyi bildikleri fetöcü yöntemlere, montajlara sarıldılar. Ama bu sefer sert kayaya çarptılar ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerimin mücadele azmine ve kararlılığına yenik düşecekler. Yoluma ve adaylığıma halkımla birlikte daha azimli ve güçlü bir şekilde devam edeceğim. Karanlık odaklara, kiralık çetelere ve satılık kalemlere inat güzel günler göreceğiz… “Uğradığım tehdit ve şantajlar hakkında yaptığım suç duyurusu sonrası basın açıklamamı saygıyla paylaşıyorum.”