Konya'da CHP'li adaydan 'oylarımız kayıp' iddiası: 'Hukuk mücadelemizde bizde destek olun'

Konya'da CHP'li adaydan 'oylarımız kayıp' iddiası: 'Hukuk mücadelemizde bizde destek olun'
Konya'da CHP'nin Karapınar adayı Gönül Karabacak, seçimleri çok az bir oy farkıyla kaybetti. sonuçlara çok az bir oy farkıyla kaybetti. Seçimlerde şaibe olduğunu öne süren Karabacak, seçmenleri adliye önüne çağırdı.CHP...
Konya'da CHP'nin Karapınar adayı Gönül Karabacak, seçimleri çok az bir oy farkıyla kaybetti. sonuçlara çok az bir oy farkıyla kaybetti. Seçimlerde şaibe olduğunu öne süren Karabacak, seçmenleri adliye önüne çağırdı.

CHP Karapınar adayı Gönül Karabacak, seçim sonuçlarına ilişkin yaşanan tartışmaların ardından adli mercilere başvurarak itirazda bulundu. Bu süreçte destekçileri de ona büyük bir destek veriyor ve adliye önünde toplanarak Karabacak'a desteklerini gösteriyorlar.

Ancak adliye önünde gerginlik devam ederken, emniyet güçleri de önlem amaçlı adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Partililerin gerginliği yatıştırmak adına tomalarla beklediği görülüyor.

"Oylarımız kayıp"

Karabacak, sosyal medyada paylaştığı videoda, 'Oylarımız kayıp. Bazı sandıklar da sıkıntı var. Mühürsüz sandıklar var. Gece 03.00'te tek başına bireysel kendi arabasıyla buraya getirilen sandıklar var. Bu hukuk mücadelemizde bize destek olun' ifadelerini kullandı.