Araba fiyatlarında kampanyalı yeni fiyatlar belli oldu

Araba fiyatlarında kampanyalı yeni fiyatlar belli oldu
Sıfır araç almak isteyen en ucuz sıfır araba fiyatlarını merakla takip ediyor. Markalar sıfır araç fiyatlarına kampanya yaptığını duyurdu. İşte Kia, Toyota ve Renault marka araçların kampanyalı fiyatları...Araba almayı...
Sıfır araç almak isteyen en ucuz sıfır araba fiyatlarını merakla takip ediyor. Markalar sıfır araç fiyatlarına kampanya yaptığını duyurdu. İşte Kia, Toyota ve Renault marka araçların kampanyalı fiyatları...

Araba almayı düşünenler için ilgi çekici bir liste ortaya çıktı. Markalar, en ucuz sıfır araba fiyatlarını açıkladı. Yapılan kampanyaların devam etmesiyle birlikte fiyatlarda gerileme yaşandı. İşte sıfır araba fiyatlarına yönelik yeni kampanyalar.

Duvar'da yer alan habere göre; Toyota, Proace City Cargo modelinde kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. Sadece 350.000 TL peşinatla sahip olabileceğiniz bu araç, performansı ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Toyota, Proace City Cargo modeli için özel bir kampanya başlattı.

Bu kampanya kapsamında, aracın toplam fiyatı olan 700.000 TL'lik bedelin yalnızca 350.000 TL'sini peşinat olarak ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Kalan 350.000 TL'lik tutar ise 36 ay taksite bölünerek taşıt kredisi şeklinde ödenebiliyor. Bu şekilde, peşin ödemede zorluk yaşayan müşterilere kolaylık sağlanmış oluyor.

Kampanya, 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Toyota'nın bu özel kampanyasıyla Proace City Cargo'ya sahip olmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor.

Renault'un Türkiye otomobil pazarındaki önemli modellerinden biri olan Renault Taliant, uygun fiyatı ve pratik özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

B Sedan segmentindeki bu model, Türk otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Türkiye'de üç farklı donanım seçeneği ile sunulan Renault Taliant, ortalama konfor seviyesiyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Özellikle ekonomik bir seçenek arayanlar için ideal olan Taliant, baz donanım seviyesinde 65 beygir güç üreten 1.0 litrelik bir motor ve manuel şanzıman kombinasyonu ile geliyor.

Renault Taliant'ın en dikkat çekici özelliklerinden biri ise geniş bagaj hacmi. 628 litrelik bagaj hacmi, geniş aileler ve yoğun bagaj ihtiyacı olan kullanıcılar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken Renault Taliant, kullanıcıların vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.

2024 Ocak ayı Renault Taliant fiyatları

  • Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg Fiyatı: 881.900 ₺
  • Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Fiyatı: 989.000 ₺
  • Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Fiyatı: 1.053.000 ₺

Otomobil sektörünün öncü markalarından Kia, beklenmedik bir indirim kampanyasıyla Türkiye'nin otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı.

Özellikle EV6, Sportage ve Stonic modelleri ile büyük beğeni toplayan Kia, güncellediği fiyat listesi ile müşterilerini şaşırttı.

Yayınlanan son fiyat listesindeki özel indirimlerle Stonic SUV modelleri dikkat çekiyor.

Kia EV6 modelindeki tüm modellerde uygulanan 250 bin TL'lik indirim, otomobil piyasasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kampanya kapsamında, 229 PS Otomatik Elektrikli Prestige Long Range 2023 model EV6 için kampanyalı fiyat 2.880.000 TL olarak belirlenirken, 585 PS 4X4 Otomatik Elektrikli GT Long Range 2023 model EV6 kampanyalı fiyatı ise şaşırtıcı bir şekilde 3.600.000 TL'ye düşüyor.