Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?
Kripto para analisti Bluntz, Bitcoin'in 2024 yılında yeni bir zirveye ulaşacağını söyledi.Kripto para piyasalarının lideri Bitcoin, 35.500 dolar sınırını aşarak günlük düşük seviyesinden yaklaşık 1.000 dolarlık bir artış...

Kripto para analisti Bluntz, Bitcoin'in 2024 yılında yeni bir zirveye ulaşacağını söyledi.

Kripto para piyasalarının lideri Bitcoin, 35.500 dolar sınırını aşarak günlük düşük seviyesinden yaklaşık 1.000 dolarlık bir artış yaşadı ve bu yükselişin 36.000 dolar seviyesini test etmesi bekleniyor. Son zirve sonrası derin bir düzeltme bekleyen yatırımcılar varken, piyasayı kısa pozisyon alarak bahse girenler milyonlarca dolarını kaybetti.

"Çoğu yatırımcı ralliyi kaçıracak"

Bitcoinhaber.net'te yer alan habere göre; kripto para analisti Bluntz, sosyal medyada Bitcoin’in birkaç hafta içinde 60.000 dolara doğru yeni bir hareket başlatacağını öngörüyor. Bluntz’a göre, çoğu yatırımcı mevcut harekete inanmadıkları için bu ralliyi kaçıracak.

Bluntz, Elliott Dalga Teorisi’ne dayanarak Bitcoin’in 5 dalgalı bir yükseliş hareketinin üçüncü dalgasında olduğunu düşünüyor ve hızlı yükselişin yatırımcıları şaşırtacağını ifade ediyor.

"Bitcoin 2024'te yeni bir zirveye ulaşacak"

Bluntz ayrıca 2024 yılında Bitcoin fiyatının yeni bir zirveye ulaşacağını ve bunun yıl ortasına kadar gerçekleşeceğini öngörüyor. Bu süreçte, bir spot Bitcoin ETF’sinin onaylanması, ilk Fed faiz indirimi, kısmi düzenlemeler, XRP davasının sonucu, GBTC’nin dönüşümü ve birçok ülkenin kripto paraları yasallaştırması gibi önemli fiyat katalizörleri bekleniyor.

Bluntz, Bitcoin’in beşinci ve son dalgasının BTC fiyatını 76.000 dolara taşıyacağını söylüyor ve Ocean Protocol (OCEAN) ve Chainlink (LINK) gibi bazı kripto paraların da yakında daha büyük ralliler başlatabileceğini düşünüyor. Bu analiz yazılırken Bitcoin, 35.400 dolar seviyesinden alıcı buluyor.