Borsadaki rekor, bankaların yatırım uygulamalarını kilitledi: Erişimde sıkıntı yaşanıyor

Borsadaki rekor, bankaların yatırım uygulamalarını kilitledi: Erişimde sıkıntı yaşanıyor
Rekor seviye ile açılış yapan borsa, banka yatırım uygulamaları ile yatırım yapan müşterilerin elini kolunu bağladı. Banka uygulamalarında açılış ile birlikte erişim sıkıntısı yaşadığını belirten kullanıcılar bu...

Rekor seviye ile açılış yapan borsa, banka yatırım uygulamaları ile yatırım yapan müşterilerin elini kolunu bağladı. Banka uygulamalarında açılış ile birlikte erişim sıkıntısı yaşadığını belirten kullanıcılar bu duruma isyan etti.

Borsa İstanbul rekor seviyede açılış gerçekleştirmesinin ardından bankaların yatırım uygulamalarına erişimi resmen kilitledi. Bankalar üzerinden yatırım yapan kullanıcılar yaşanan bu sorun karşısında isyan etti. Diğer yandan yaşanan bu sorunun yeni gelen halka arzlardan dolayı yaşandığı da düşünülmekte.

Bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yatırım hesabını giremediğini ve zararda olduğunu ifade ederek, "Sizin gibi banka olmaz olsun yarım saattir uygulamaya giriş yapamıyorum şimdi benim zararımı kim karşılayacak" şeklinde tepki gösterdi.