Ekmek zamlarının ardı arkası kesilmiyor! Rize'de 10 TL'den satışa sunulacak

Ekmek zamlarının ardı arkası kesilmiyor! Rize'de 10 TL'den satışa sunulacak
Rize’de yeni yıl sonrasında ekmek fiyatlarına yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. 250 gram ekmek, 11 Ocak Perşembe gününden itibaren 10 TL’den satışa sunulacak.Yeni yılla birlikte zamların önü alınamıyor. Birçok ilde ekmeğe...
Rize’de yeni yıl sonrasında ekmek fiyatlarına yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. 250 gram ekmek, 11 Ocak Perşembe gününden itibaren 10 TL’den satışa sunulacak.

Yeni yılla birlikte zamların önü alınamıyor. Birçok ilde ekmeğe peş peşe zam gelirken Rize'de de fiyatlarda yeni bir düzenlemeye gidildi.

250 gram ekmek, 11 Ocak Perşembe gününden itibaren 10 TL’den satışa sunulacak. Bu, Rize’deki ekmek fiyatlarında önemli bir artış anlamına geliyor.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin Kasım ayı toplantısında, kentte 8,50 TL’den satılan 250 gram ekmeğin fiyatının 10 TL’ye çıkarılması kararı alındı. Bu karar, 1 Aralık’tan itibaren yeni fiyatların uygulanmasını öngörüyordu.

Ancak, bir yıl içinde 3. kez zam uygulanması kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bu nedenle, yeni fiyatların Ocak 2024’ten itibaren yürürlüğe konulması kararlaştırıldı.