Ekonomist Demirtaş, sosyal medya üzerinden para kazanıyor mu?

Ekonomist Demirtaş, sosyal medya üzerinden para kazanıyor mu?
Sosyal medyada bir kullanıcı, ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın X platformunda abonelik panelinden 5 milyon lira kazandığını iddia etti. Demirtaş ise bu iddiayı yalanlamadan sosyal medya üzerinden yanıt verdi.Sosyal medya hesabı...

Sosyal medyada bir kullanıcı, ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın X platformunda abonelik panelinden 5 milyon lira kazandığını iddia etti. Demirtaş ise bu iddiayı yalanlamadan sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı X üzerinden finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın 5 milyon Türk Lirası kazandığı iddia edildi.

Mustafa Vardalı adlı kullanıcı, Demirtaş'ın X abonelik panelinden yaklaşık 5 milyon TL kazandığını iddia etti. Bu paylaşım hızla gündem oldu ve bir başka kullanıcı, Demirtaş'ın aboneliği kaldırması gerektiğini savunarak şu sözleri kullandı: "Hocam aboneliği kaldırın o halde, insanlar işi bilenlerden öğrensin. Verdiğiniz tavsiyeleri birçok insan biliyordur, eminim ki. Ama çaresizlik anında insanlar olumsuz düşünmüyor, ikna olmak olmamaktan daha basit."

Sosyal medyada gündem olan bu konu üzerine Prof. Dr. Özgür Demirtaş, şu açıklamayı yaptı:

"Aboneliği kaldırmayacağım. Çok mutluyum, çok mutluyuz. Aşırı steril bir ortam. 12 yıldır her şeyi herkesle ücretsiz paylaştım, paylaşmaya da devam ediyorum. Abonelik iş insanları, üst düzey beyaz yakalar ve yatırımcılara yönelik zaten. Bunlardan biri iseniz, abonelik parası sizin için zaten önemsizdir. Bunlardan biri değilseniz, abonelere anlattığım şeyler zaten işinize yaramaz, kaçırdığınız bir şey yok demektir."