Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek?

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek?
Müşteri payını genişletmek için elinden geleni yapan bankalar, yüksek miktarda promosyon öderken, bu ücretler de emekliler için oldukça cazip hale geliyor. Öyle ki emekliye verilecek promosyon miktarlarının da görülmemiş oranda...

Müşteri payını genişletmek için elinden geleni yapan bankalar, yüksek miktarda promosyon öderken, bu ücretler de emekliler için oldukça cazip hale geliyor. Öyle ki emekliye verilecek promosyon miktarlarının da görülmemiş oranda yükselmesi bekleniyor…

Bankaların promosyon yarışında kazanan emekliler olmuş en yüksek emekli promosyonu 10 bin TL’ye kadar yükselmişti. Enflasyon oranları emeklinin belini bükerken, bankalardan emekli promosyonları ile ilgili sevindirici haber geldi…

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 2

Emekli banka promosyonları artıyor mu?

Edinilen bilgilere göre bankalar yeni promosyon düzenlemesine gidiyor. Konuyla ilgili çalışmaların başladığı belirtiliyor. Bankalar, emekli maaşlarını kendilerinden alan ve 3 yıl boyunca banka değişikliği yapmayan emeklilere yeni oranlarda banka promosyonu ödemesi yapacak.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 3

Bu çalışmaların kısa sürede son bulacağı ve yeni emekli promosyon ödemelerinin 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında yapılacağı tahmin ediliyor.

Banka promosyonları ne kadar?

Bankaların yaptığı yeni emekli promosyon düzenlemesi ile en yüksek 10 bin TL olan emekli promosyonlarının 20 bin TL’ye çıkması bekleniyor.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 5

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 6

1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 7

Hangi Banka ne kadar promosyon veriyor?

YAPI KREDİ

9.000 TL'ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası

1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi'nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL' nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

İŞ BANKASI

İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 9

GARANTİ BANKASI

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL'ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 30 Eylül 2023'tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA'dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 10

ING BANK

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING'ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Emekli promosyonunda Ekim listesi güncelleniyor: En yüksek promosyonu hangi banka verecek? - Resim: 11

AKBANK

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL' ye Varan Promosyona ek 3.000 TL chip-para ile birlikte Toplamda 10.000 TL Ödül Fırsatı!